Välkommen till din lokala garageportbutik i Västerås

Dags att köpa garageport? När du köper din garageport gör du en investering som ska hålla lång tid framöver. Hos oss finner du högkvalitativa garageportar från kända varumärken såsom Classic doors, Edsbyporten och Diplomat.

Kontakta oss

Att välja rätt garageport

Att välja garageport är inte alltid det lättaste. När du investerar i en ny garageport vill du givetvis ha en port som uppfyller dina krav, önskemål och behov. Det finns otroligt många olika varianter av garageportar på marknaden – allt från standardsortiment till mer specialiserade modeller, med eller utan motor. Kanske vill du bevara utseendet på en äldre byggnad och söker en manuell garageport som passar tidsepoken.

Kontakta oss och få en offert

Var köper jag garageport i Västerås?

Vi på Dörr & Fönsterlagret verkar över hela Mälardalen och hjälper dig att finna rätt garageport för rätt ändamål.

Vi är mycket noggranna i vårt val av tillverkare och väljer dem vi anser håller måttet och som dessutom ger dig bra garantier. När du handlar din garageport hos oss kan du känna dig helt trygg med att såväl produkt som montage blir precis så som du vill ha det. Våra kunniga installatörer lämnar inget åt slumpen.

Kontakta oss och få en offert

Vi har ett väldigt brett sortiment

Vi på Dörr & fönsterlagret har valt ut ett antal leverantörer som tillsammans har ett brett sortiment. Vi har valt dom bästa enligt oss.

Kontakta oss och få en offert

Storlek på garageport

Storleken på garageportar benämns i millimeter. Söker du efter ett mått på 2,5×2,5 meter bör du alltså söka på 2500×2500 millimeter. Garageportarna finns i många standardstorlekar men vi kan också anpassa porten på plats. Oavsett om du behöver en bred, smal, hög, låg eller dubbel garageport kan vi med säkerhet hjälpa dig att hitta rätt i vårt utbud av högkvalitativa portar.

Garageport med fönster

Tänk på att välja en garageport som passar dig och dina behov. Vill du ha ett ljusare garage, kanske vill du använda garaget till annat än enbart förvara bilen i, då kan du välja en port med fönster.

Garageport med dörr

En garageport med dörr är en praktisk lösning på många sätt. Med en inbyggd dörr eller en sidodörr i garageporten kan du enkelt ställa in eller ta ut cykeln, barnvagnen eller gräsklipparen utan att behöva öppna hela garageporten.

Stort sortiment av garageportar

Vi saluför ett stort sortiment av garageportar som exempelvis takskjutport, vipport eller slagport, i en mängd olika utföranden. Vi kan även leverera specialtillverkade garageportar utefter eget önskemål