Välkommen till din lokala poolbutik i Västerås

SPA-bad

Skapa din egen oas med en pool för avkoppling i vardagen. Här i vårt nordiska klimat är det inte alltid självklart att satsa på en pool i trädgården eller på terrassen, men när den väl står där är det en lyx du inte kommer att vilja vara utan. Våra SPA-bad kommer från Miamipool, håller hög kvalitet och är anpassade för våra kalla vintrar – du får med andra ord en pool som håller temperaturen oavsett årstid.

Kontakta oss

Vinterbad utan isvak

Ett varmt, bubblande utomhusbad mitt i smällkalla vintern är en upplevelse utöver det vanliga. Föreställ dig att sitta i 37-gradigt vatten, med mjukt masserande bubblor i ryggen medan snön singlar ner och lägger ett mjukt täcke på marken, där och då rinner dagens stress av dig och ersätts av en skön avkoppling samtidigt som stela muskler mjukas upp och slappnar av.

Kontakta oss och få en offert

SPA-bad för hela familjen

Stor, liten eller mitt emellan – oavsett ålder kommer alla att älska utomhus-SPA-badet. Det ger helt enkelt den där lyxiga semesterkänslan även på hemmaplan. Här kan familjen umgås, barnen leka och mysa med sina kompisar och tonåringarna sitta och prata inpå nattkröken.

Kontakta oss och få en offert

Vi har ett väldigt brett sortiment

Vi på Dörr & fönsterlagret har valt ut ett antal leverantörer som tillsammans har ett brett sortiment. Vi har valt dom bästa enligt oss.

Kontakta oss och få en offert