Dörrar i Västerås

Rätt dörr på rätt plats!
Låt oss på Dörr & Fönsterlagret med vår kunskap hjälpa till med valet av dörr.

Din lokala dörrbutik i Västerås

Vi vet också hur svårt det kan vara att välja. Våra dörrar går att få i nästan vilken färg som helst, med olika glas och med en mängd olika tillbehör. De flesta modeller går även att få som pardörr. Komplettera gärna med sidoljus, överljus. 

Erbjudanden just nu!

SY 116

NU endast!  9890:-  ord. pris 17960:-

SY 117

NU endast!  9890:-  ord. pris 14431:-
Ytterdörrar

Att välja rätt dörr

Att byta dörr är en stor investering och det är viktigt att göra rätt val av såväl produkt som installatör. Vi hjälper dig genom hela processen – allt från val av dörr och lås till tillbehör och andra detaljer. Tänk på att dörren inte blir bättre än montaget och välj en installatör som har gedigen kunskap och erfarenhet.

Var ska jag köpa dörr?

Att välja rätt leverantör är viktigt, vi på Dörr & Fönsterlagret har gjort ett noggrant urval av det vi anser är bäst på marknaden. Våra dörrar kommer från tillverkare som håller mycket hög kvalitet och erbjuder bra garantier. Givetvis är alla våra dörrar tillverkade för vårt svenska klimat. Våra dörrar kan gå direkt från fabrik till er eller så levererar vi dörren i samband med montaget.

Förvånansvärt brett sortiment!

Vi vet också hur svårt det kan vara att välja. Våra dörrar går att få i nästan vilken färg som helst, med olika glas och med en mängd olika tillbehör. De flesta modeller går även att få som pardörr. Komplettera gärna med sidoljus, överljus. 

När är det dags för dörrbyte?

En dörr är ingen billig historia och det gäller för såväl innerdörrar som ytterdörrar. Men när du tittar på fördelarna med en väl vald dörr och hur länge den håller – upp till 30 år eller mer – inser du snabbt att det rör sig mer om en investering än en kostnad.

Din ytterdörr kan säga lika mycket om din personlighet som dina kläder. Valmöjligheterna är många men det finns vissa saker du bör tänka på innan du väljer vilken dörr som är rätt för dig. En ytterdörr måste uppfylla två viktiga funktioner – att erbjuda hög säkerhet och hålla värmen inne. Dörrarna skall vara konstruerade för att klara detta på ett effektivt sätt.

Hur går det till?

För dig som vill ha hjälp med hela processen börjar vi med ett hembesök, detta är givetvis kostnadsfritt. Vi går igenom vad vi har att erbjuda och gör även en inmätning på plats.

I vårt showroom kan du som kund komma och känna och klämma på olika slags dörrar samt välja tillbehör som bland annat beslag, dörrbroms, sparkplåt och kulör.

Du får sedan en offert och vid accept kommer en montör ut till dig. Montören säkerställer mätningar samt kontrollerar förhållanden på plats för att göra det kommande bytet så smidigt och snabbt som möjligt.

Givetvis kan du även köpa enbart dörrar, utan montage, och är då välkommen till oss för en offert. Därefter väljer du om du vill hämta hos oss eller ha dörren/dörrarna utkörda direkt till dig.

Att tänka på vid dörrbyte

Entrédörren utformades förr med stor omsorg och för att göra den extra välkomnande öppnades den som regel inåt. Idag anser vi det mer praktiskt att öppna den utåt, men den ska fortfarande vara vacker. Vi ställer också andra krav på vår entrédörr numera. Den ska vara inbrottssäker, tät mot kyla och drag samt ha stabilitet vid varierande temperatur och fuktighet. Dessutom ska den vara motståndskraftig mot mekanisk åverkan och solstrålning, enkel att låsa, bekväm för personer i rullstol och så vidare.

Så innan du köper ny dörr – tänk efter vad just din familj prioriterar främst.

Säkerhetsdörrar, branddörrar och brandskjutsportar

Vi säljer och monterar alla typer av brand- och säkerhetsdörrar. Vi hjälper dig med rätt dörr för dina behov och säkerställer att du får en dörr som uppfyller alla myndighetskrav. Våra montörer är utbildade för att garantera ett montage som håller för gällande krav på säkerhetsdörrar mot brand, ljud och gas.